www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Clay Leeds (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (INFRA-8443) Buildbot for fop-trunk not running
Date Fri, 17 Oct 2014 14:42:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-8443?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14175104#comment-14175104
] 

Clay Leeds edited comment on INFRA-8443 at 10/17/14 2:41 PM:
-------------------------------------------------------------

I also add files via SVN for Apache Batik & XML Graphics Commons.

http://www.us.apache.org/dist/xmlgraphics/fop/ 
http://www.us.apache.org/dist/xmlgraphics/batik/ 
http://www.us.apache.org/dist/xmlgraphics/commons/ 

Can you 'help'? ;-) 

BTW, although I added a 'snapshots' directory, I did *not* add the `create-batik-snapshots-index.sh`
or `create-commons-snapshots-index.sh` scripts... Haven't figured out yet how to do that...
;-)

Cheers!


was (Author: the_webmaestro):
I also add files via SVN for Apache Batik & XML Graphics Commons.

http://www.us.apache.org/dist/xmlgraphics/fop/ 
http://www.us.apache.org/dist/xmlgraphics/batik/ 
http://www.us.apache.org/dist/xmlgraphics/commons/ 

Can you 'help'? ;-) 

Thanks!

> Buildbot for fop-trunk not running
> ----------------------------------
>
>                 Key: INFRA-8443
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-8443
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Task
>          Components: Buildbot
>            Reporter: Luis Bernardo
>            Assignee: Gavin
>
> As seen in the http://ci.apache.org/builders/fop-trunk page the builder has not been
running, apparently because some "cleaning" needs to be performed in the machine: 
> http://ci.apache.org/builders/fop-trunk/builds/114/steps/svn/logs/stdio
> I think this needs some action from INFRA.
>  



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message