www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Daniel Gruno (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (INFRA-7592) Build site is not working for Sqoop project
Date Tue, 22 Apr 2014 08:57:22 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-7592?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Daniel Gruno resolved INFRA-7592.
---------------------------------

    Resolution: Fixed

The buildbot master was down due to technical issues, this has been resolved now. You should
be able to update your site by pushing a trivial change to it.

> Build site is not working for Sqoop project
> -------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-7592
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-7592
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: Buildbot, CMS
>            Reporter: Jarek Jarcec Cecho
>
> I'm not able to build Sqoop site for third consecutive day. I'm able to use CMS to edit
the pages, but when the staging build is kicked off it leads to a machine that appears to
be down:
> http://ci.apache.org/builders/sqoop-site-staging
> I was thinking that perhaps just the link is broken, but the staging place will never
get updated and hence it seems to me that some of the required machines are indeed down. 
> Can someone take a look to see what is happening?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message