www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tony Stevenson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-7040) River site doesn't update with CMS
Date Mon, 25 Nov 2013 08:32:37 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-7040?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13831270#comment-13831270
] 

Tony Stevenson commented on INFRA-7040:
---------------------------------------

Greg, 

I have forced the US and EU webservers to pull in the site again.  I can see they are updating
nicely. 


root@eos:/x1/www # svn info river.apache.org/
Path: river.apache.org
Working Copy Root Path: /x1/www/river.apache.org
URL: https://svn-master.apache.org/repos/infra/websites/production/river/content
Repository Root: https://svn-master.apache.org/repos/infra
Repository UUID: 90ea9780-b833-de11-8433-001ec94261de
Revision: 887996
Node Kind: directory
Schedule: normal
Last Changed Author: gtrasuk
Last Changed Rev: 887846
Last Changed Date: 2013-11-23 20:48:31 +0000 (Sat, 23 Nov 2013)



> River site doesn't update with CMS
> ----------------------------------
>
>                 Key: INFRA-7040
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-7040
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>          Components: CMS
>            Reporter: Greg Trasuk
>
> I updated the River home page and download pages today for our release.  They seemed
to update after I "published" the site, but have since reverted to a very old copy.  If I
click on the ASF CMS link thing, the edit page shows the latest revisions, as does https://svn.apache.org/repos/asf/river/site/trunk/,
but the actual production pages seem to keep reverting.
> Am I doing something wrong?  Thanks - Greg.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1#6144)

Mime
View raw message