www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jukka Zitting (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (INFRA-5001) Maven builds getting stuck on Buildbot
Date Wed, 04 Jul 2012 14:11:34 GMT
Jukka Zitting created INFRA-5001:
------------------------------------

             Summary: Maven builds getting stuck on Buildbot
                 Key: INFRA-5001
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-5001
             Project: Infrastructure
          Issue Type: Bug
      Security Level: public (Regular issues)
          Components: Buildbot
            Reporter: Jukka Zitting


Not sure if this is a known issue, but I'm seeing at least two Java builds getting quite often
stuck and then failing with a timeout:

   http://ci.apache.org/builders/oak-trunk
   http://ci.apache.org/builders/tika-trunk

See for example:

    http://ci.apache.org/builders/oak-trunk/builds/72
    http://ci.apache.org/builders/tika-trunk/builds/906

The build output doesn't give much hints as to why this is happening.

At least the oak-trunk build started failing because of this on July 1st, which suggests the
leap second issue (https://lkml.org/lkml/2012/7/1/176) as a potential cause of the problem.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message