www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gavin (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Closed] (INFRA-5001) Maven builds getting stuck on Buildbot
Date Wed, 04 Jul 2012 23:02:34 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-5001?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Gavin closed INFRA-5001.
------------------------

    Resolution: Fixed

Yeah hadn't gotten around all machines with the fix yet, now done for these two slaves at
least, your jobs pass again.
                
> Maven builds getting stuck on Buildbot
> --------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-5001
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-5001
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: public(Regular issues) 
>          Components: Buildbot
>            Reporter: Jukka Zitting
>
> Not sure if this is a known issue, but I'm seeing at least two Java builds getting quite
often stuck and then failing with a timeout:
>    http://ci.apache.org/builders/oak-trunk
>    http://ci.apache.org/builders/tika-trunk
> See for example:
>     http://ci.apache.org/builders/oak-trunk/builds/72
>     http://ci.apache.org/builders/tika-trunk/builds/906
> The build output doesn't give much hints as to why this is happening.
> At least the oak-trunk build started failing because of this on July 1st, which suggests
the leap second issue (https://lkml.org/lkml/2012/7/1/176) as a potential cause of the problem.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message