www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kay Schenk (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (INFRA-4826) Log in not working correctly for OpenOffice MediaWiki
Date Tue, 22 May 2012 16:06:41 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-4826?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13281066#comment-13281066
] 

Kay Schenk commented on INFRA-4826:
-----------------------------------

OK, I do have cookies enabled...

I just logged in at 16:03 UTC -- 05/22/2012

and again have nothing indicating I am logged in.

When I move off the main page, I can see that I am, but right now -- nothing!
                
> Log in not working correctly for OpenOffice MediaWiki
> -----------------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-4826
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-4826
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: public(Regular issues) 
>          Components: Other/Misc
>         Environment: ???
>            Reporter: Kay Schenk
>         Attachments: wiki_home_after_log_in.png
>
>
> When I log in to OpenOffice wiki --
> http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Main_Page
> I do not get verification that I am logged in ...see attachment. It looks as if nothing
has happened.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message