www-infrastructure-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joe Schaefer (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Resolved] (INFRA-4780) Failed attempt at following CMS cleanup guide
Date Thu, 10 May 2012 15:30:48 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-4780?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Joe Schaefer resolved INFRA-4780.
---------------------------------

    Resolution: Fixed

All set.
                
> Failed attempt at following CMS cleanup guide
> ---------------------------------------------
>
>                 Key: INFRA-4780
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-4780
>             Project: Infrastructure
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: public(Regular issues) 
>          Components: CMS
>            Reporter: Ian Dickinson
>
> After a suggestion in INFRA-4754, I'm trying to follow the guidance in [1] to make our
CMS site visible at jena.apache.org now that Jena has graduated.  What I did:
> * in the migrated svn tree, I svn mv'ed site/trunk/content/jena/* to
> site/trunk/content and committed
> * in https://svn.apache.org/repos/infra/websites/staging/jena/trunk/ I svn rm'ed the
content/ directory
> * I made a trivial change to a template file to trigger a full site rebuild and svn committed
that
> I then got a message from buildbot saying that the the rebuild failed. The critical bit
from [2] is:
> """
> svn: E160013: '/repos/infra/websites/staging/jena/trunk/content' path not found
> program finished with exit code 1
> elapsedTime=104.476960
> """
> I assumed that, despite what the cleanup guide says, the build script was not expecting
the content directory in staging to be missing, so I added a new content/ directory and committed
that. That didn't work, I now get an svn error when I try to force a site rebuild [3]:
> """
> svn: E155015: Commit failed (details follow):
> svn: E155015: Aborting commit: '/usr/local/websites/jena/trunk/content' remains in conflict
> """
> At this point, I don't know what's going on (i.e what I've broken!) and would like some
help please.
> Thanks,
> Ian
> [1] http://apache.org/dev/cmsref#cleanup
> [2] http://ci.apache.org/builders/jena-site-staging/builds/209/steps/shell/logs/stdio
> [3] http://ci.apache.org/builders/jena-site-staging/builds/212/steps/shell/logs/stdio

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message