www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Pono Takamori <p...@apache.org>
Subject Re: Build nodes labels
Date Wed, 27 Sep 2017 20:32:44 GMT
We've encountered this bug with jobs not scheduling before, but I've
bounced Jenkins and jobs are building again.  Hopefully we can uncover
whether this is an upstream bug or something in our own setup soon.
Thanks for letting us know :)

On Wed, Sep 27, 2017 at 8:03 AM, Lukasz Lenart <lukaszlenart@apache.org> wrote:
> Something funky happens here, there is a lot of jobs scheduled to
> build websites [1] and there are two dedicated nodes to do the job but
> both are idle and do nothing :(
>
> [1] https://builds.apache.org/label/git-websites/
> [2] https://builds.apache.org/computer/H19/
> [3] https://builds.apache.org/computer/H20/
>
> We need an adult to take a look :)
>
>
> Regards
> --
> Ɓukasz
> + 48 606 323 122 http://www.lenart.org.pl/
>
> 2017-09-27 13:14 GMT+02:00 Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>:
>> Hello,
>>
>> Are there any rules/agreements regarding build node labels?
>> In our configs we have restriction to run on 'ubuntu' (we had issues
>> Sun/Solaris build nodes in the past)
>>
>> I have noticed weird thing:
>> 1) our builds are waiting for free node with label 'ubuntu'
>> 2) there are lots of idle/offline nodes with name 'ubuntu-XX' with no label
>> 'ubuntu' (ubuntu-1, ubuntu-4, ubuntu-6, ubuntu-us1 ...)
>>
>> Is it done on purpose? Maybe ubuntu-XX machines should be labeled 'ubuntu'?
>>
>> --
>> WBR
>> Maxim aka solomax

Mime
View raw message