www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik de Bruin <e...@ixsoftware.nl>
Subject Re: Windows slaves (1 and 2) offline
Date Fri, 11 Apr 2014 14:17:27 GMT
Same week, second time... The 'windows1' slave is offline. There are builds
that have been in the queue for over 12 hours, so it's not 'idling'.

Can someone look at this, please?

Thanks,

EdB




On Tue, Apr 8, 2014 at 1:08 AM, David Nalley <david@gnsa.us> wrote:

> Jan and I discussed this briefly at ApacheCon and are tossing around
> the idea of having Circonus monitor the status of the slave (according
> to Jenkins) and perhaps to take corrective action automagically. We're
> going to continue to think and work on this. Neither of us have admin
> privs on the Window's slaves, so we'd want folks that do (and are thus
> responsible for maintaining them) to bless this approach.
>
> --David
>
>
> On Mon, Apr 7, 2014 at 11:17 AM, Alex Harui <aharui@adobe.com> wrote:
> > Hi Jake,
> >
> > Is there some way you could create a "button" that we could hit to
> restart
> > the Windows slave so we don't have to keep bothering you?  Or does it
> > require human intervention to get it to come back up?
> >
> > Maybe some script we can get at from people.a.o, or a custom Jenkins task
> > that we kick, or a button on the wiki that runs some script code?
> >
> > Thanks,
> > -Alex
> >
> > On 4/7/14 8:13 AM, "Erik de Bruin" <erik@ixsoftware.nl> wrote:
> >
> >>Good news.
> >>
> >>Excellent service, thank you!
> >>
> >>EdB
> >>
> >>
> >>
> >>On Mon, Apr 7, 2014 at 4:22 PM, Jake Farrell <jfarrell@apache.org>
> wrote:
> >>
> >>> Hey Erik
> >>> I just restarted windows 1 and it has picked up the Apache Flex build
> >>>and
> >>> is running it right now.
> >>>
> >>> -Jake
> >>>
> >>>
> >>> On Mon, Apr 7, 2014 at 10:08 AM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl>
> >>>wrote:
> >>>
> >>>> Hi,
> >>>>
> >>>> This is becoming a weekly event... both 'windows' slaves are offline,
> >>>> again.
> >>>>
> >>>> You might want to seriously consider accepting the offers to help from
> >>>> the friendly people in the "volunteering for ASF Jenkins farm service
> >>>> maintenance" thread.
> >>>>
> >>>> EdB
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>> On Thu, Apr 3, 2014 at 7:22 PM, Jake Farrell <jfarrell@apache.org>
> >>>>wrote:
> >>>>
> >>>>> restarted, builds should start getting picked up shortly
> >>>>>
> >>>>> -Jake
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> On Thu, Apr 3, 2014 at 1:05 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl>
> >>>>> wrote:
> >>>>>
> >>>>> > Hi,
> >>>>> >
> >>>>> > Both Windows slaves seem to be offline. There are several 'windows'
> >>>>> builds
> >>>>> > in the queue, so it seems they are not simply idling. Can you
> please
> >>>>> take a
> >>>>> > look?
> >>>>> >
> >>>>> > EdB
> >>>>> >
> >>>>> >
> >>>>> >
> >>>>> >
> >>>>> > On Tue, Apr 1, 2014 at 9:20 AM, Jake Farrell <jfarrell@apache.org>
> >>>>> wrote:
> >>>>> >
> >>>>> >> Hey Justin
> >>>>> >> The builds look like they are working, now sure why java
is giving
> >>>>>you
> >>>>> >> that
> >>>>> >> error for the latest java path since
> >>>>> >> /f/hudson/tools/java/latest-1.6-64/jre/bin/java.exe -version
gives
> >>>>>me
> >>>>> a
> >>>>> >> print out of 1.6.0_27. if you wouldnt mind creating a ticket
for
> >>>>>this
> >>>>> so
> >>>>> >> someone can investigate it I would appreciate it, its 3am
for me
> >>>>>and I
> >>>>> >> need
> >>>>> >> to call it a night
> >>>>> >>
> >>>>> >> -Jake
> >>>>> >>
> >>>>> >>
> >>>>> >>
> >>>>> >> On Tue, Apr 1, 2014 at 3:09 AM, Justin Mclean <
> >>>>> justin@classsoftware.com
> >>>>> >> >wrote:
> >>>>> >>
> >>>>> >> > Hi,
> >>>>> >> >
> >>>>> >> > > Flex-sdk_1 and flex-sdk_release fixed and started,
looking
> >>>>> through the
> >>>>> >> > > other flex builds now
> >>>>> >> > >
> >>>>> >> > >
> https://builds.apache.org/view/E-G/view/Flex/job/flex-sdk_1/60/
> >>>>> >> > >
> >>>>> >>
> >>>>>
> https://builds.apache.org/view/E-G/view/Flex/job/flex-sdk_release/539/
> >>>>> >> >
> >>>>> >> > While it looks like they are compiling I noticed this:
> >>>>> >> > java.io.IOException: Cannot run program
> >>>>> >> > "f:\hudson\tools\java\latest-1.6-64\jre\bin\java.exe
> >>>>> >> >
> >>>>> >> > So look like the version of java it expects to use
is missing??
> >>>>> >> >
> >>>>> >> > Justin
> >>>>> >> >
> >>>>> >> >
> >>>>> >>
> >>>>> >
> >>>>> >
> >>>>> >
> >>>>> > --
> >>>>> > Ix Multimedia Software
> >>>>> >
> >>>>> > Jan Luykenstraat 27
> >>>>> > 3521 VB Utrecht
> >>>>> >
> >>>>> > T. 06-51952295
> >>>>> > I. www.ixsoftware.nl
> >>>>> >
> >>>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>>
> >>>> --
> >>>> Ix Multimedia Software
> >>>>
> >>>> Jan Luykenstraat 27
> >>>> 3521 VB Utrecht
> >>>>
> >>>> T. 06-51952295
> >>>> I. www.ixsoftware.nl
> >>>>
> >>>
> >>>
> >>
> >>
> >>--
> >>Ix Multimedia Software
> >>
> >>Jan Luykenstraat 27
> >>3521 VB Utrecht
> >>
> >>T. 06-51952295
> >>I. www.ixsoftware.nl
> >
>



-- 
Ix Multimedia Software

Jan Luykenstraat 27
3521 VB Utrecht

T. 06-51952295
I. www.ixsoftware.nl

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message