www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik de Bruin <e...@ixsoftware.nl>
Subject Re: Windows1 is offline
Date Sun, 17 Nov 2013 16:21:43 GMT
With at least a couple of windows builds in the queue, windows1 is
showing offline again...

Due to the slave being offline and other builds getting stuck, we
haven't been able to build the majority of our jobs for nearly 5 days
now. So much for the "continuous" in CI :-(

Can someone please take a closer look at what's up with this slave?

Thanks,

EdB



On Thu, Nov 7, 2013 at 9:32 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl> wrote:
> Thanks!
>
> EdB
>
>
>
> On Thursday, November 7, 2013, Jake Farrell wrote:
>>
>> backup, hung jobs purged and building as expected now
>>
>> -Jake
>>
>>
>> On Thu, Nov 7, 2013 at 2:35 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl> wrote:
>>
>> > Bump...
>> >
>> > EdB
>> >
>> >
>> >
>> > On Wed, Nov 6, 2013 at 6:42 PM, Erik de Bruin <erik@ixsoftware.nl>
>> > wrote:
>> > > It shows offline again... and there are plenty eligible builds in the
>> > > queue, so it's not 'resting' before something comes along.
>> > >
>> > > EdB
>> > >
>> > >
>> > >
>> > > On Wed, Nov 6, 2013 at 6:26 PM, Richard Eckart de Castilho
>> > > <richard.eckart@gmail.com> wrote:
>> > >> There is currently a build enqueued for windows1, but it doesn't come
>> > >> online:
>> > >>
>> > >>   https://builds.apache.org/job/UIMA-uimaFIT/
>> > >>   build #163
>> > >>
>> > >> Node status: Ping response time is too long or timed out.
>> > >>
>> > >> -- Richard
>> > >>
>> > >> On 08.09.2013, at 10:53, Gavin McDonald <gavin@16degrees.com.au>
>> > >> wrote:
>> > >>
>> > >>>
>> > >>>
>> > >>>> -----Original Message-----
>> > >>>> From: Erik de Bruin [mailto:erik@ixsoftware.nl]
>> > >>>> Sent: Sunday, 8 September 2013 5:17 PM
>> > >>>> To: builds@apache.org; Gavin McDonald
>> > >>>> Subject: Re: Windows1 is offline
>> > >>>>
>> > >>>> I do not email "every time." I don't even email when it going
>> > >>>> offline
>> > >>> disrupts
>> > >>>> one of our jobs, causing it to fail without notifying us. I
wait
>> > >>>> for
>> > 24
>> > >>> hours after
>> > >>>> that and if it is STILL offline, I email. Am I doing it wrong?
>> > >>>
>> > >>> Nope, that’s fine, I'm making sure you know that 'offline' is
ok is
>> > >>> no
>> > >>> builds are in waiting.
>> > >>>
>> > >>> Please feel free to continue to bug us if you feel there is an
>> > >>> issue.
>> > >>>
>> > >>> Thanks
>> > >>>
>> > >>> Gav...
>> > >>>
>> > >>>>
>> > >>>> EdB
>> > >>>>
>> > >>>>
>> > >>>> On Sun, Sep 8, 2013 at 2:55 AM, Gavin McDonald
>> > >>>> <gavin@16degrees.com.au> wrote:
>> > >>>>>
>> > >>>>>
>> > >>>>>> -----Original Message-----
>> > >>>>>> From: Erik de Bruin [mailto:erik@ixsoftware.nl]
>> > >>>>>> Sent: Saturday, 7 September 2013 10:46 PM
>> > >>>>>> To: builds@apache.org
>> > >>>>>> Subject: Re: Windows1 is offline
>> > >>>>>>
>> > >>>>>> And... it's offline again!
>> > >>>>>>
>> > >>>>>> Please, pretty please, can we have a more permanent
solution to
>> > >>>>>> whatever is causing this node to go offline time after
time?
>> > >>>>>
>> > >>>>> Please do not email every time it goes offline unless there
are
>> > builds
>> > >>>>> waiting for it.
>> > >>>>> The windows slave, and others, are configured to go offline
on
>> > purpose
>> > >>>>> until a build requests it to come back up.
>> > >>>>>
>> > >>>>> I've checked, its up and building.
>> > >>>>>
>> > >>>>> Gav...
>> > >>
>> > >
>> > >
>> > >
>> > > --
>> > > Ix Multimedia Software
>> > >
>> > > Jan Luykenstraat 27
>> > > 3521 VB Utrecht
>> > >
>> > > T. 06-51952295
>> > > I. www.ixsoftware.nl
>> >
>> >
>> >
>> > --
>
>
>
> --
> Ix Multimedia Software
>
> Jan Luykenstraat 27
> 3521 VB Utrecht
>
> T. 06-51952295
> I. www.ixsoftware.nl



-- 
Ix Multimedia Software

Jan Luykenstraat 27
3521 VB Utrecht

T. 06-51952295
I. www.ixsoftware.nl

Mime
View raw message