www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andreas Lehmkühler" <andr...@lehmi.de>
Subject Re: Jenkins builds not triggering?
Date Mon, 06 May 2013 11:04:49 GMT
Hi,

sorry for jumping in, we have the same issue with our PDFBox build [1]. I've
triggered the last build on solaris1 manually and everything works fine. But
the automatic trigger doesn't work. According to th scmPollLog [2] the last
jenkins poll is 4 days ago.

BR
Andreas Lehmkühler

[1] https://builds.apache.org/job/PDFBox-trunk/
[2] https://builds.apache.org/job/PDFBox-trunk/scmPollLog/

Olivier Lamy <olamy@apache.org> hat am 6. Mai 2013 um 12:41 geschrieben:
> which jobs ?
>
> 2013/5/6 Robbie Gemmell <robbie.gemmell@gmail.com>:
> > Hi,
> >
> > I noticed yesterday that some Jenkins jobs I would have exected to run (due
> > to time and/or svn change triggers) in the previous day or two hadn't done
> > so, not because they were waiting in a queue but because they simply hadn't
> > been tiggered at all. Requesting a build for the jobs manually worked and
> > they completely successfully.
> >
> > The same thing looks to be happening still and there are no jobs from any
> > project actually executing on the nodes right now, suggesting it isn't just
> > the jobs that I was interested in that are affected. Could someone take a
> > look?
> >
> > Thanks,
> > Robbie
>
>
>
> --
> Olivier Lamy
> Ecetera: http://ecetera.com.au
> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message