www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: Error: JAVA_HOME is not defined correctly + Maven Home error at ubuntu_ARM_15
Date Wed, 12 Sep 2012 10:01:12 GMT
a bit weird as those hadoop* nodes are configured for tied jobs only.
(maybe a jenkins issue)
BTW I have configured all OpenMeetings* to use only ubuntu label

2012/9/12 seba.wagner@gmail.com <seba.wagner@gmail.com>:
> the console output of the build:
> https://builds.apache.org/view/M-R/view/OpenMeetings/job/OpenMeetings%20ATutor%20Plugin/41/console
>
> 2012/9/12 seba.wagner@gmail.com <seba.wagner@gmail.com>:
>> Thanks Olivier!
>>
>> the build is now running on hadoop9, but it gives the same error:
>>
>> [atutor] $ /home/jenkins/jenkins-slave/tools/Ant/ant-1.8.3/bin/ant dist-bin
>> Error: JAVA_HOME is not defined correctly.
>>   We cannot execute /home/hudson/tools/java/latest1.6/bin/java
>>
>> Build step 'Invoke Ant' marked build as failure
>> Archiving artifacts
>>
>> Finished: FAILURE
>>
>> => Is hadoop9 also JDK7 only?
>>
>> Sebastian
>>
>>
>> 2012/9/12 Olivier Lamy <olamy@apache.org>:
>>> checkbox "Restrict where this project can be run"
>>> add !ubuntu-ARM
>>>
>>> with that your job is candidate for all nodes except ones with this
>>> label which is for all ubuntu-ARM* .
>>>
>>> 2012/9/12 seba.wagner@gmail.com <seba.wagner@gmail.com>:
>>>> Our project will not build with JDK7 / is not tested with JDK7.
>>>>
>>>> There is some kind of exclude/include list in the Job config where a
>>>> project will build. What do we need to enter in that config so that it
>>>> will not use ubuntu_ARM_15 ?
>>>>
>>>> Thanks!
>>>> Sebastian
>>>>
>>>> 2012/9/12 Sandro Martini <sandro.martini@gmail.com>:
>>>>> Hi all,
>>>>> on Ubuntu_ARM* nodes I have build errors:
>>>>>>FATAL: Cannot find executable from the choosen Ant installation "Ant
(latest)"
>>>>>> Build step 'Invoke Ant' marked build as failure
>>>>>
>>>>> Is it something Infra can fix, so we have the same configuration on
>>>>> all build servers ?
>>>>>
>>>>> Thank you very much,
>>>>> Sandro
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Sebastian Wagner
>>>> https://twitter.com/#!/dead_lock
>>>> http://www.webbase-design.de
>>>> http://www.wagner-sebastian.com
>>>> seba.wagner@gmail.com
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Olivier Lamy
>>> Talend: http://coders.talend.com
>>> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy
>>
>>
>>
>> --
>> Sebastian Wagner
>> https://twitter.com/#!/dead_lock
>> http://www.webbase-design.de
>> http://www.wagner-sebastian.com
>> seba.wagner@gmail.com
>
>
>
> --
> Sebastian Wagner
> https://twitter.com/#!/dead_lock
> http://www.webbase-design.de
> http://www.wagner-sebastian.com
> seba.wagner@gmail.com



-- 
Olivier Lamy
Talend: http://coders.talend.com
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message