www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "seba.wagner@gmail.com" <seba.wag...@gmail.com>
Subject Re: Error: JAVA_HOME is not defined correctly + Maven Home error at ubuntu_ARM_15
Date Wed, 12 Sep 2012 10:12:22 GMT
Thanks!
Sebastian

2012/9/12 Olivier Lamy <olamy@apache.org>:
> a bit weird as those hadoop* nodes are configured for tied jobs only.
> (maybe a jenkins issue)
> BTW I have configured all OpenMeetings* to use only ubuntu label
>
> 2012/9/12 seba.wagner@gmail.com <seba.wagner@gmail.com>:
>> the console output of the build:
>> https://builds.apache.org/view/M-R/view/OpenMeetings/job/OpenMeetings%20ATutor%20Plugin/41/console
>>
>> 2012/9/12 seba.wagner@gmail.com <seba.wagner@gmail.com>:
>>> Thanks Olivier!
>>>
>>> the build is now running on hadoop9, but it gives the same error:
>>>
>>> [atutor] $ /home/jenkins/jenkins-slave/tools/Ant/ant-1.8.3/bin/ant dist-bin
>>> Error: JAVA_HOME is not defined correctly.
>>>   We cannot execute /home/hudson/tools/java/latest1.6/bin/java
>>>
>>> Build step 'Invoke Ant' marked build as failure
>>> Archiving artifacts
>>>
>>> Finished: FAILURE
>>>
>>> => Is hadoop9 also JDK7 only?
>>>
>>> Sebastian
>>>
>>>
>>> 2012/9/12 Olivier Lamy <olamy@apache.org>:
>>>> checkbox "Restrict where this project can be run"
>>>> add !ubuntu-ARM
>>>>
>>>> with that your job is candidate for all nodes except ones with this
>>>> label which is for all ubuntu-ARM* .
>>>>
>>>> 2012/9/12 seba.wagner@gmail.com <seba.wagner@gmail.com>:
>>>>> Our project will not build with JDK7 / is not tested with JDK7.
>>>>>
>>>>> There is some kind of exclude/include list in the Job config where a
>>>>> project will build. What do we need to enter in that config so that it
>>>>> will not use ubuntu_ARM_15 ?
>>>>>
>>>>> Thanks!
>>>>> Sebastian
>>>>>
>>>>> 2012/9/12 Sandro Martini <sandro.martini@gmail.com>:
>>>>>> Hi all,
>>>>>> on Ubuntu_ARM* nodes I have build errors:
>>>>>>>FATAL: Cannot find executable from the choosen Ant installation
"Ant (latest)"
>>>>>>> Build step 'Invoke Ant' marked build as failure
>>>>>>
>>>>>> Is it something Infra can fix, so we have the same configuration
on
>>>>>> all build servers ?
>>>>>>
>>>>>> Thank you very much,
>>>>>> Sandro
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Sebastian Wagner
>>>>> https://twitter.com/#!/dead_lock
>>>>> http://www.webbase-design.de
>>>>> http://www.wagner-sebastian.com
>>>>> seba.wagner@gmail.com
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Olivier Lamy
>>>> Talend: http://coders.talend.com
>>>> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Sebastian Wagner
>>> https://twitter.com/#!/dead_lock
>>> http://www.webbase-design.de
>>> http://www.wagner-sebastian.com
>>> seba.wagner@gmail.com
>>
>>
>>
>> --
>> Sebastian Wagner
>> https://twitter.com/#!/dead_lock
>> http://www.webbase-design.de
>> http://www.wagner-sebastian.com
>> seba.wagner@gmail.com
>
>
>
> --
> Olivier Lamy
> Talend: http://coders.talend.com
> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy



-- 
Sebastian Wagner
https://twitter.com/#!/dead_lock
http://www.webbase-design.de
http://www.wagner-sebastian.com
seba.wagner@gmail.com

Mime
View raw message