www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stefan Seelmann <seelm...@apache.org>
Subject Re: HBase-0.92 build 162 hangs
Date Thu, 24 Nov 2011 20:36:17 GMT
On Thu, Nov 24, 2011 at 4:57 PM, Stack <stack@duboce.net> wrote:
> On Thu, Nov 24, 2011 at 12:16 AM, Niklas Gustavsson
> <niklas@protocol7.com> wrote:
>> On Thu, Nov 24, 2011 at 3:04 AM, Ted Yu <yuzhihong@gmail.com> wrote:
>>> Hi,
>>> The following build hangs:
>>> https://builds.apache.org/view/G-L/view/HBase/job/HBase-0.92/162/console
>>>
>>> I wasn't able to stop the build.
>>
>> As many times before, the HBase builds hangs the Jenkins master and
>> requires a complete restart of Jenkins. That's why I've disabled the
>> jobs three times before and have done so now again. On all those
>> occasions I've asked you not to re-enable the job before figuring out
>> why it hangs Jenkins. I guess you have ignored that every time, please
>> don't do so again or we will have to remove the HBase jobs.
>>
>
> There is zero output showing on console.  It looks like my build has
> not even started.  I have nothing to go on.  This hang is not
> reproducible off Jenkins.  Do you have suggestion on how I might debug
> this in Jenkins context?

Just a blind guess, but https://builds.apache.org/job/HBase-0.92/162/
states "Started ... on master", and master is a Solaris machine. Is it
possible that the assignment of a specific node ("ubuntu" in HBase'
case) doesn't work?

Kind Regards,
Stefan

Mime
View raw message