www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Konstantin Kolinko <knst.koli...@gmail.com>
Subject Re: issue with jenkins node (again)
Date Sun, 03 Apr 2011 11:10:09 GMT
2011/4/3 Gerhard Petracek <gerhard.petracek@gmail.com>:
> right - but it doesn't look like a general issue.
> as you see sometimes it works and sometimes not.
> and e.g. on ubuntu2 it always works.
>
> regards,
> gerhard
>
>
>
> 2011/4/3 Konstantin Kolinko <knst.kolinko@gmail.com>
>
>> 2011/4/3 Gerhard Petracek <gpetracek@apache.org>:
>> > hi @ all,
>> >
>> > over the last weeks we saw problems with the ubuntu1 node (over and over
>> > again).
>> >>sometimes< builds on ubuntu1 work and sometimes they break (without
>> > starting the actual build [2]).
>> > there are several projects were i saw this issue and the same builds work
>> > e.g. on ubuntu2.
>> >
>> > now i've a good example: [1] worked fine whereas [2] is broken (without
>> > changes).
>> >
>> > regards,
>> > gerhard
>> >
>> > [1] https://builds.apache.org/hudson/job/OpenWebBeans_1.0.x/138/
>> > [2] https://builds.apache.org/hudson/job/OpenWebBeans_1.0.x/139/
>> >
>>
>> Console output for the second build, [3], says:
>>
>> ERROR: Processing failed due to a bug in the code. Please report this
>> to jenkins-users(at)googlegroups.com
>> java.lang.ClassCastException: cannot assign instance of
>> hudson.model.StreamBuildListener to field
>> hudson.maven.MavenModuleSetBuild$PomParser.listener of type
>> hudson.model.BuildListener in instance of
>> hudson.maven.MavenModuleSetBuild$PomParser
>>
>>
>>
>> [3] https://builds.apache.org/hudson/job/OpenWebBeans_1.0.x/139/console
>>

It is deserialization error. It is like there are several copies of
the class, but loaded by different class loaders.

There were a lot of builds on ubuntu1 (a whole day) between those two.
I do not know how to list builds from previous days on the "Build
History on ubuntu1" page, but rss page [4] has them.

[4] https://builds.apache.org/hudson/computer/ubuntu1/rssAll

I think that the issue was triggered during one of those previous
builds during the day.

Best regards,
Konstantin Kolinko

Mime
View raw message