www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gav..." <ga...@16degrees.com.au>
Subject RE: buildbot failure in ASF Buildbot on tika-trunk
Date Tue, 13 Jul 2010 12:13:51 GMT


> -----Original Message-----
> From: Jukka Zitting [mailto:jukka.zitting@gmail.com]
> Sent: Tuesday, 13 July 2010 7:01 PM
> To: builds@apache.org
> Cc: dev@tika.apache.org
> Subject: Re: buildbot failure in ASF Buildbot on tika-trunk
> 
> Hi,
> 
> On Mon, Jul 12, 2010 at 8:35 PM,  <buildbot@apache.org> wrote:
> > The Buildbot has detected a new failure of tika-trunk on ASF
> Buildbot.
> > Full details are available at:
> >  http://ci.apache.org/builders/tika-trunk/builds/49
> 
> Gavin, I assume you set up the Tika build on buildbot? 

Yep, I don’t remember if someone asked for it or if it was one I
chose for testing buildbot with.


> Can you change
> the build command from "mvn clean install site" to just "mvn clean
> install", or disable the failure notifications to dev@tika?

Well, disabling notifications would go against the point of having builds
in the first place.

I have removed 'site' arg and committed.

fwiw any project is welcome to alter their own buildbot config file if they
wish - or just ask me as you have done here.

Anyway, should all be good now.

For future, let me know please if you think it helpful that Tika builds
continue
on Buildbot - with any improvements of extra steps/features you want
covering, 
or if you don’t see any point and would like it removed. It matters not to
me
whether a project uses Buildbot + Hudson + Continuum + Gump or any combo of.
Buildbot has plenty of room, is stable and just works, but up to you guys.

Thanks

Gav...

> 
> BR,
> 
> Jukka Zitting



Mime
View raw message