www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brett Porter <br...@apache.org>
Subject Re: Continuum VMBuild: Cannot sign in
Date Wed, 24 Feb 2010 10:54:03 GMT
Paul,

I'm following up old threads on these after some time just to check everything is ok now.
Joe fixed some time sync issues on the box last year that were affecting the login.

Are you able to log in now?

- Brett

On 26/09/2009, at 6:18 AM, Paul Benedict wrote:

> For the public record, this issue has been created for tracking and
> resolution:
> http://jira.codehaus.org/browse/REDBACK-247
> 
> Thanks to Emmanuel and Brett!
> Paul
> 
> On Thu, Sep 24, 2009 at 4:05 AM, Emmanuel Venisse <
> emmanuel.venisse@gmail.com> wrote:
> 
>> Weird, I have Firefox 3.5.3 too and I keep connected when I follow links.
>> 
>> About IE8, I'm agree after the log in page, I'm redirected to the group
>> summary page in guest mode.
>> 
>> Can you file an issue on REDBACK[1] to keep a trace of this issue (with all
>> your screen copies attached?
>> 
>> Thanks.
>> 
>> [1] http://jira.codehaus.org/browse/REDBACK
>> 
>> Emmanuel
>> 
>> 
>> On Thu, Sep 24, 2009 at 10:09 AM, Paul Benedict wrote:
>> 
>>> Emmanuel,
>>> 
>>> I also confirmed that Internet Explorer 8 gives me a similar problem. When
>>> I log in, I get to the next page but the toolbar never shows me as logged
>>> in. At least in Firefox I get to see the logged in toolbar for one page.
>>> 
>>> Anyway, here are the screen shots attached for both browsers.
>>> 
>>> Paul
>>> 
>>> 
>>> On Thu, Sep 24, 2009 at 2:54 AM, Emmanuel Venisse wrote:
>>> 
>>>> Send me a screen copy of the first pass just after you log in.
>>>> 
>>>> Emmanuel
>>>> On Thu, Sep 24, 2009 at 9:50 AM, Paul Benedict wrote:
>>>> 
>>>>> Okay, I am making progress. I can now log in without a 500 error, but
>>>> any
>>>>> link shown logs me out.
>>>>> 
>>>>> Paul
>>>>> 
>>>>> On Wed, Sep 23, 2009 at 10:52 PM, Brett Porter wrote:
>>>>> 
>>>>>> We had the memory set too low. Please try again at
>>>>>> http://vmbuild.apache.org/continuum/ (the vmbuild1 reference is very
>>>>> old).
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> On 24/09/2009, at 11:42 AM, Paul Benedict wrote:
>>>>>> 
>>>>>> After Emmanuel's attempt, which was successful, I tried logging in
>>>> again
>>>>>>> but
>>>>>>> without success. What's new is a 500 error upon immediate sign
in.
>>>> So I
>>>>>>> haven't been able to log in just yet.
>>>>>>> 
>>>>>>> * I am using Firefox 3.5.3
>>>>>>> * Cleared all my cached
>>>>>>> * I went to http://vmbuild1.apache.org/continuum/
>>>>>>> * I sign in
>>>>>>> * I am redirected to
>>>>>>> http://vmbuild1.apache.org/continuum/httpError.action?errorCode=500
>>>>>>> Internal Error The URL requested results in an internal error.
>>>>>>> 
>>>>>>> Paul
>>>>>>> 
>>>>>>> On Wed, Sep 23, 2009 at 7:48 PM, Brett Porter wrote:
>>>>>>> 
>>>>>>> Did this get sorted out? The database indicates that the account
>>>> was
>>>>>>>> locked
>>>>>>>> and has 3 failed password attempts. The recent upgrade still
seems
>>>> to
>>>>>>>> have
>>>>>>>> the settings in place to make sure that those don't trigger
the
>>>> account
>>>>>>>> being locked though.
>>>>>>>> 
>>>>>>>> - Brett
>>>>>>>> 
>>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>> 
>>>> 
>>> 
>>> 

--
Brett Porter
brett@apache.org
http://brettporter.wordpress.com/





Mime
View raw message