www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kristian Waagan <krist...@apache.org>
Subject Re: Hudson stuck on lucene-zones
Date Sun, 07 Feb 2010 18:58:56 GMT
Uwe Schindler wrote:
> Hi,
> 
> Strange, I cannot see anything with any browser I use. It shows that some kilobytes of
text were left out (but all text is left out). When I click on "show all" I only see the rotating
star nothing more. And this happened only after the restart.

Hi,

I saw something similar before the upgrade and the restart.
A job I started manually, which ended up being queued, claimed to have 
been running for more than 7 hours. The console output only showed the 
rotating star. Then I killed another job that appeared stuck. This 
brought the other job forwards, and I could see the console output.
However, the job took less than a minute to run due to an error in the 
ant build file. How come it ran for more than 7 hours?

I believe the jobs ran on minerva, but to me it looked like some of the 
other slaves were experiencing stuck jobs as well (jobs normally 
completing within an hour or two were reported to have been running for 
three to eight hours).


Regards,
-- 
Kristian

> 
> Uwe
> 
> -----
> Uwe Schindler
> H.-H.-Meier-Allee 63, D-28213 Bremen
> http://www.thetaphi.de
> eMail: uwe@thetaphi.de
> 
> 
>> -----Original Message-----
>> From: Jukka Zitting [mailto:jukka.zitting@gmail.com]
>> Sent: Sunday, February 07, 2010 2:44 PM
>> To: builds@apache.org
>> Subject: Re: Hudson stuck on lucene-zones
>>
>> Hi,
>>
>> On Sun, Feb 7, 2010 at 2:37 PM, Uwe Schindler <uwe@thetaphi.de> wrote:
>>> Only: I cannot see anything in the HTML console log (only the
>> rotating star).
>>> But the plain text log works.
>> The HTML log works for me.
>>
>> BR,
>>
>> Jukka Zitting
> 


Mime
View raw message