www-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: Hudson stuck on lucene-zones
Date Mon, 08 Feb 2010 12:43:38 GMT
Ditto; just started a JMeter build, and the raw text looks fine, but
the HTML console is showing the rotating logo only, no output, even if
I do a force refresh. However, refresh does update the progress bar.

The raw text output does require a refresh, but that is to be expected.

After the job finished, I did a refresh of the HTML console, and the
output all appeared.

Maybe there is some kind of flush() command missing from the HTML?

On 07/02/2010, Uwe Schindler <uwe@thetaphi.de> wrote:
> Hi,
>
>  Strange, I cannot see anything with any browser I use. It shows that some kilobytes
of text were left out (but all text is left out). When I click on "show all" I only see the
rotating star nothing more. And this happened only after the restart.
>
>
>  Uwe
>
>  -----
>  Uwe Schindler
>  H.-H.-Meier-Allee 63, D-28213 Bremen
>  http://www.thetaphi.de
>  eMail: uwe@thetaphi.de
>
>
>  > -----Original Message-----
>  > From: Jukka Zitting [mailto:jukka.zitting@gmail.com]
>
> > Sent: Sunday, February 07, 2010 2:44 PM
>  > To: builds@apache.org
>  > Subject: Re: Hudson stuck on lucene-zones
>  >
>
> > Hi,
>  >
>  > On Sun, Feb 7, 2010 at 2:37 PM, Uwe Schindler <uwe@thetaphi.de> wrote:
>  > > Only: I cannot see anything in the HTML console log (only the
>  > rotating star).
>  > > But the plain text log works.
>  >
>  > The HTML log works for me.
>  >
>  > BR,
>  >
>  > Jukka Zitting
>
>

Mime
View raw message