www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sl...@apache.org
Subject Re: config/9840: word LoadModule not recognised
Date Sun, 17 Feb 2002 23:11:53 GMT
[In order for any reply to be added to the PR database, you need]
[to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
[subject line starts with the report component and number, with ]
[or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
[pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
[the database automatically because of the potential for mail   ]
[loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
[developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]


Synopsis: word LoadModule not recognised

State-Changed-From-To: open-closed
State-Changed-By: slive
State-Changed-When: Sun Feb 17 15:11:53 PST 2002
State-Changed-Why:

The error message goes on to say "Perhaps misspelled or
defined by a module not included in the server."  The
second option is the important one.  You can't use
LoadModule unless you included mod_so when you 
compiled Apache.

In the future, please ask basic support question like
this on a user support forum such as the ones suggested
in the FAQ.

Thanks for using Apache!


Mime
View raw message