www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From traw...@apache.org
Subject Re: build/9345: Build fails when --enable-ssl is used
Date Thu, 03 Jan 2002 14:02:23 GMT
[In order for any reply to be added to the PR database, you need]
[to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
[subject line starts with the report component and number, with ]
[or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
[pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
[the database automatically because of the potential for mail   ]
[loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
[developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]


Synopsis: Build fails when --enable-ssl is used

State-Changed-From-To: open-closed
State-Changed-By: trawick
State-Changed-When: Thu Jan  3 06:02:22 PST 2002
State-Changed-Why:
ssl_engine_rand has been changed such that it no longer references ap_scoreboard_image or
SCOREBOARD_SIZE (though
some of that old code is there but commented out while a
cleaner solution to entropy is discussed).

A build of current code from CVS, or the next tarball (2.0.30?), will no longer have the problem.

Thanks for your report, and thanks for using Apache!



Mime
View raw message