www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ryan Bloom <...@covalent.net>
Subject Re: config/8623: buildconf stops at apr-util
Date Thu, 15 Nov 2001 05:00:12 GMT
On Wednesday 14 November 2001 08:54 pm, System Administrator a.k.a. The Root of the Problem
wrote:
> On Wed, Nov 14, 2001 at 08:56:09PM -0000, slive@apache.org wrote:
> > [This is a standard response.]
> > This Apache problem report has not been updated recently.
> > Please reply to this message if you have any additional
> > information about this issue, or if you have answers to
> > any questions that have been posed to you.  If there are
> > no outstanding questions, please consider this a request
> > to try to reproduce the problem with the latest software
> > release, if one has been made since last contact.  If we
> > don't hear from you, this report will be closed.
> > If you have information to add, BE SURE to reply to this
> > message and include the apbugs@Apache.Org address so it
> > will be attached to the problem report!
>
> Any chance I can test a revision 2.0 prerelease?

What do you mean?  We don't do prereleases per-se.  Feel free to go to
our CVS tree and checkout the current CVS code, and report any bugs
though.

Ryan
______________________________________________________________
Ryan Bloom				rbb@apache.org
Covalent Technologies			rbb@covalent.net
--------------------------------------------------------------

Mime
View raw message