www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From m...@apache.org
Subject Re: general/8216: apachectl start won't work
Date Tue, 21 Aug 2001 17:22:51 GMT
[In order for any reply to be added to the PR database, you need]
[to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
[subject line starts with the report component and number, with ]
[or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
[pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
[the database automatically because of the potential for mail   ]
[loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
[developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]


Synopsis: apachectl start won't work

State-Changed-From-To: open-closed
State-Changed-By: marc
State-Changed-When: Tue Aug 21 10:22:50 PDT 2001
State-Changed-Why:
You don't give any information on what third party modules you are using, but it seems clear
that the problem does not lie in Apache itself... you seem to be using mod_perl.  We have
no idea what is going on with mod_perl, and that appears to be where it is dying.  If there
are environment variables that have to be set, then you need to set them before running apachectl
or in apachectl.  There is no magic to what apachectl does...


Mime
View raw message