www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Simon Lim <simon_...@hotmail.com>
Subject general/8005: Cannot get all values when submit form (checkbox)
Date Tue, 10 Jul 2001 10:32:10 GMT

>Number:         8005
>Category:       general
>Synopsis:       Cannot get all values when submit form (checkbox)
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Quarter:        
>Keywords:       
>Date-Required:
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Tue Jul 10 03:40:01 PDT 2001
>Closed-Date:
>Last-Modified:
>Originator:     simon_wai@hotmail.com
>Release:        1.3.12
>Organization:
apache
>Environment:
SunOS host 5.7 Generic_106541-06 sun4u sparc SUNW,UltraSPARC-IIi-Engine
>Description:
This is the sample html code.

<FORM NAME="theForm" METHOD="post" ACTION="http://localhost/servlet/File">
<BR><P class="input">&nbsp;Please select file </p><br>
<table border=1><tr><td></td><td width="150" align="center">
Filename </td><td width="300" align="center">Location</td></tr>
<tr><td c><input type="checkbox" VALUE="111" name="id"></td>
<td class="input">coming_index.htm</td><td class="input">E:\</td></tr>
<tr><td c><input type="checkbox" VALUE="112" name="id"></td>
<td class="input">channel_sky.htm</td><td class="input">E:\</td></tr>
<tr><td c><input type="checkbox" VALUE="113" name="id"></td>
<td class="input">blank3.htm</td><td class="input">E:\</td></tr>
<tr><td c><input type="checkbox" VALUE="110" name="id"></td>
<td class="input">channel.htm</td><td class="input">E:\</td></tr>
<tr><td c><input type="checkbox" VALUE="114" name="id"></td>
<td class="input">CAmain_menu.htm</td><td class="input">E:\</td></tr>
</table><br><br>&nbsp;
<input type="submit" id="BUTTON1" name="BUTTON1" value="Delete">
</FORM>


By right if I check all the values or some of the values and submit,  i will get all the values.
But in Apache Web Server, even if i check two values and submit, i can only get the first
value. I have try the same code on other web server and it runs fine. but it is somewhat strange
in Apache. 

Can u please reactify this problem. Thank You.
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Release-Note:
>Audit-Trail:
>Unformatted:
 [In order for any reply to be added to the PR database, you need]
 [to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
 [subject line starts with the report component and number, with ]
 [or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
 ["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
 [pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
 ["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
 [the database automatically because of the potential for mail   ]
 [loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
 [nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
 [developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]
 
 


Mime
View raw message