www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "William A. Rowe, Jr." <wr...@rowe-clan.net>
Subject RE: os-windows/6787: I've specified ServerName in httpd.conf and I can't use the name in none of my browsers
Date Thu, 02 Nov 2000 14:33:49 GMT
Please try looking through your httpd.conf for file names and
paths with backslashes (\) instead of the proper slashes {/}
and report back if that was your issue.

If not, please review your error.log and report back any
messages that help you diagnose your issue.

> -----Original Message-----
> From: Zsehranszky Peter [mailto:peti@aiinformatics.ro]
> Sent: Thursday, November 02, 2000 8:08 AM
> To: submit@bugz.apache.org
> Subject: os-windows/6787: I've specified ServerName in 
> httpd.conf and I
> can't use the name in none of my browsers
> 
> 
> 
> >Number:         6787
> >Category:       os-windows
> >Synopsis:       I've specified ServerName in httpd.conf and 
> I can't use the name in none of my browsers
> >Confidential:   no
> >Severity:       serious
> >Priority:       medium
> >Responsible:    apache
> >State:          open
> >Quarter:        
> >Keywords:       
> >Date-Required:
> >Class:          sw-bug
> >Submitter-Id:   apache
> >Arrival-Date:   Thu Nov 02 06:20:03 PST 2000
> >Closed-Date:
> >Last-Modified:
> >Originator:     peti@aiinformatics.ro
> >Release:        1.3.14
> >Organization:
> apache
> >Environment:
> Windows 4.0 Workstation with SP6 installed
> >Description:
> In httpd.conf i've specified a name using ServerName 
> directive, but i can't use this name in browsers to open the 
> main page of the server.
> The same httpd.conf used with an identical installtion of 
> Apache 1.3.9 gives me the posibility of using the name 
> specified with ServerName in IE5.0 and Netscape 4.57.
> I mention that the only change i've made is unistalling 
> version 1.3.14 and installing 1.3.9 preserving httpd.conf.
> >How-To-Repeat:
> Do the same thing i do!!!
> >Fix:
> Nope
> >Release-Note:
> >Audit-Trail:
> >Unformatted:
>  [In order for any reply to be added to the PR database, you need]
>  [to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
>  [subject line starts with the report component and number, with ]
>  [or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
>  ["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
>  [pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
>  ["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
>  [the database automatically because of the potential for mail   ]
>  [loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
>  [nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
>  [developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]
>  
>  
> 

Mime
View raw message