www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tony Finch <...@dotat.at>
Subject Re: mod_alias/6717: Alias does not work in a mass virtual host
Date Sun, 22 Oct 2000 02:20:01 GMT
The following reply was made to PR mod_alias/6717; it has been noted by GNATS.

From: Tony Finch <dot@dotat.at>
To: apbugs@apache.org, laurent@staff.ioway.net
Cc:  
Subject: Re: mod_alias/6717: Alias does not work in a mass virtual host
Date: Fri, 20 Oct 2000 17:54:34 +0000

 Le Moing Laurent <laurent@staff.ioway.net> wrote:
 >
 >
 >gnats-admin@bugz.apache.org wrote:
 >
 >> Thank you very much for your problem report.
 >> It has the internal identification `mod_alias/6717'.
 >> The individual assigned to look at your
 >> report is: apache.
 >>
 >> >Category:       mod_alias
 >> >Responsible:    apache
 >> >Synopsis:       Alias does not work in a mass virtual host
 >> >Arrival-Date:   Fri Oct 20 01:40:00 PDT 2000
 >
 >with mod_vhost_alias as dso alias work only in simple vhost
 >without mod_vhost_alias in static (not in dso) alias work with both
 >
 >is it a bug ???
 >a misconfiguration or that never work ?
 
 I think you have got your LoadModule directives in the wrong order.
 Can you get me a copy of your httpd.conf and src/Configuration (or
 src/Configuration.apaci if you use configure rather than src/Configure).
 
 Tony.
 -- 
 en oeccget g mtcaa    f.a.n.finch
 v spdlkishrhtewe y    dot@dotat.at
 eatp o v eiti i d.    fanf@covalent.net

Mime
View raw message