www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From wr...@apache.org
Subject Re: apache-api/5195: i cant run any cgi or pl files.
Date Sun, 01 Oct 2000 19:38:16 GMT
[In order for any reply to be added to the PR database, you need]
[to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
[subject line starts with the report component and number, with ]
[or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
[pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
[the database automatically because of the potential for mail   ]
[loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
[developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]


Synopsis: i cant run any cgi or pl files.

Comment-Added-By: wrowe
Comment-Added-When: Sun Oct  1 12:38:16 PDT 2000
Comment-Added:
 [This is a standard response.]
This is a CGI programming or basic configuration issue.
As mentioned on the main bug database page, we must refer
all such basic or non-Apache-related questions to the
comp.infosystems.www.servers.ms-windows and related newsgroups.
Please ask your question there.
Please also search the FAQ and the bug database.
Thanks for using Apache!
   
 


Mime
View raw message