www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "" <...@mail.5460.net>
Subject Re: Re: general/6151: frequently no response and then have response in bad network and middle load
Date Wed, 07 Jun 2000 00:40:00 GMT
The following reply was made to PR general/6151; it has been noted by GNATS.

From:  <lwx@mail.5460.net>
To: marc@apache.org <marc@apache.org>
Cc: apbugs@Apache.Org <apbugs@Apache.Org>
Subject: Re: Re: general/6151: frequently no response and then have response in bad network
and middle load
Date: Wed, 7 Jun 2000 8:29:4 +0800

 >[In order for any reply to be added to the PR database, you need]
 >[to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
 >[subject line starts with the report component and number, with ]
 >[or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
 >["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
 >[pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
 >["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
 >[the database automatically because of the potential for mail   ]
 >[loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
 >[nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
 >[developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]
 >
 >
 >Synopsis: frequently no response and then have response in bad network and middle load
 >
 >State-Changed-From-To: open-closed
 >State-Changed-By: marc
 >State-Changed-When: Tue Jun  6 08:00:31 PDT 2000
 >State-Changed-Why:
 >Umh... if your ISP is having network problems, then there
 >is nothing we can do about it!  30% packet loss is horrible,
 >and has nothing to do with Apache.
 
 30% packet loss is from client to my server!!!
 even if the network is BAD,the apache have no response is not reasonable !!
 the IIS haven't this problem!!!
 

Mime
View raw message