www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Samuel Thornhill <sthornh...@genie.co.uk>
Subject general/5735: SW reports 'WS_232.dll' not found when started
Date Thu, 10 Feb 2000 14:10:36 GMT

>Number:         5735
>Category:       general
>Synopsis:       SW reports 'WS_232.dll' not found when started
>Confidential:   no
>Severity:       critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Thu Feb 10 06:20:00 PST 2000
>Closed-Date:
>Last-Modified:
>Originator:     sthornhill@genie.co.uk
>Release:        1.3.11
>Organization:
apache
>Environment:
Running the win95 version 
>Description:
when you start apache.exe in win95 it reports 'WS_232.dll' not found and then fails to load.
>How-To-Repeat:
?
>Fix:
?
>Release-Note:
>Audit-Trail:
>Unformatted:
 [In order for any reply to be added to the PR database, you need]
 [to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
 [subject line starts with the report component and number, with ]
 [or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
 ["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
 [pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
 ["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
 [the database automatically because of the potential for mail   ]
 [loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
 [nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
 [developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]
 
 


Mime
View raw message