www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "tony johnson" <tony.john...@atex.co.uk>
Subject RE: os-windows/5386: Server fails to start with message
Date Wed, 01 Dec 1999 09:50:01 GMT
The following reply was made to PR os-windows/5386; it has been noted by GNATS.

From: "tony johnson" <tony.johnson@atex.co.uk>
To: <stoddard@apache.org>
Cc: <apbugs@apache.org>
Subject: RE: os-windows/5386: Server fails to start with message
Date: Wed, 1 Dec 1999 09:46:36 -0000

 In the first instance I did install over a running 1.3.6 (I forgot
 to stop the process talk about stupid). But then I stopped 1.3.6 and
 reinstalled wiht the same
 result. I did not uninstall 1.3.6.
 
 Tony
 
 > -----Original Message-----
 > From: stoddard@apache.org [mailto:stoddard@apache.org]
 > Sent: 30 November 1999 21:18
 > To: apache-bugdb@apache.org; stoddard@apache.org;
 > tony.johnson@atex.co.uk
 > Subject: Re: os-windows/5386: Server fails to start with message
 >
 >
 > [In order for any reply to be added to the PR database, you need]
 > [to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
 > [subject line starts with the report component and number, with ]
 > [or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
 > ["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
 > [pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
 > ["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
 > [the database automatically because of the potential for mail   ]
 > [loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
 > [nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
 > [developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]
 >
 >
 > Synopsis: Server fails to start with message
 >
 > State-Changed-From-To: open-feedback
 > State-Changed-By: stoddard
 > State-Changed-When: Tue Nov 30 13:18:19 PST 1999
 > State-Changed-Why:
 > Did you installed 1.3.9 on top of a running instance
 > of 1.3.6?  DId you uninstall 1.3.6 before installing 1.3.9?
 >
 

Mime
View raw message