www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lee Blakely <le...@webserve.net>
Subject mod_proxy/5107: CONNECT fails for SSL
Date Wed, 06 Oct 1999 18:24:15 GMT

>Number:         5107
>Category:       mod_proxy
>Synopsis:       CONNECT fails for SSL
>Confidential:   no
>Severity:       critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Wed Oct  6 11:30:03 PDT 1999
>Originator:     leerb@webserve.net
>Release:        1.3.9
Intel P5
Windows NT 4.0
SP3, SP4, SP5
Using pre-compiled distribution
When the user request a page via HTTPS, the proxy returns "Connection Refused"
error message.  This only happens with the Windows NT version of 1.3.9.  The
Linux version works with no problems.
Fails on all HTTPS urls so try any.
I'm assuming that this is a code problem and it looks related to some
of the other bugs from previous versions.  
[In order for any reply to be added to the PR database, you need]
[to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
[subject line starts with the report component and number, with ]
[or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
[pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
[the database automatically because of the potential for mail   ]
[loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
[developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]

View raw message