www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From a..@apache.org
Subject Re: os-windows/4755: Apache fails to install correctly as an NT service
Date Mon, 26 Jul 1999 20:37:16 GMT
[In order for any reply to be added to the PR database, you need]
[to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
[subject line starts with the report component and number, with ]
[or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
[pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
[the database automatically because of the potential for mail   ]
[loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
[developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]


Synopsis: Apache fails to install correctly as an NT service

State-Changed-From-To: open-feedback
State-Changed-By: ake
State-Changed-When: Mon Jul 26 13:37:10 PDT 1999
State-Changed-Why:
How did you install the Apache service, via command line or by
clicking on program menu item?
Did you install Apache twice, first to the C: drive and then to 
the G: drive?
Does clicking "Uninstall Apache Service" program item followed
by "Install Apache as Service" fix the problem?
Can you recreate the problem?


Mime
View raw message