www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jim Tsang <Jim.Ts...@nextcard.com>
Subject RE: os-windows/4480: can not start apache
Date Thu, 17 Jun 1999 02:20:00 GMT
The following reply was made to PR os-windows/4480; it has been noted by GNATS.

From: Jim Tsang <Jim.Tsang@nextcard.com>
To: "'stoddard@apache.org'" <stoddard@apache.org>, apache-bugdb@apache.org
Cc: "'apbugs@Apache.Org'" <apbugs@Apache.Org>
Subject: RE: os-windows/4480: can not start apache
Date: Wed, 16 Jun 1999 19:12:11 -0700

 I was trying to run Apache 1.3.6 with Websphere 2.02, but I found out that
 Websphere does not work with Apache 1.3.6.  Thanks for your help anyways.
 
 - Jim
 
 
 > -----Original Message-----
 > From:	stoddard@apache.org [SMTP:stoddard@apache.org]
 > Sent:	Wednesday, June 16, 1999 4:18 PM
 > To:	apache-bugdb@apache.org; jim.tsang@nextcard.com; stoddard@apache.org
 > Subject:	Re: os-windows/4480: can not start apache
 > 
 > [In order for any reply to be added to the PR database, you need]
 > [to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line and make sure the]
 > [subject line starts with the report component and number, with ]
 > [or without any 'Re:' prefixes (such as "general/1098:" or      ]
 > ["Re: general/1098:").  If the subject doesn't match this       ]
 > [pattern, your message will be misfiled and ignored.  The       ]
 > ["apbugs" address is not added to the Cc line of messages from  ]
 > [the database automatically because of the potential for mail   ]
 > [loops.  If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
 > [nored unless you are responding to an explicit request from a  ]
 > [developer.  Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!     ]
 > 
 > 
 > Synopsis: can not start apache
 > 
 > State-Changed-From-To: open-feedback
 > State-Changed-By: stoddard
 > State-Changed-When: Wed Jun 16 16:17:53 PDT 1999
 > State-Changed-Why:
 > I cannot recreate this problem. ap_make_table is nowhere
 > near index 8 in 1.3.6 (it's index 144 I believe). 
 > 
 > Did you install 1.3.6 ontop of an earlier version running 
 > on your server? Are you dynamically loading any modules 
 > not included with the distribution?

Mime
View raw message