www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ian Holsman <c5l5imjqdie2ozpll...@lpwa.com>
Subject mod_jserv/4414: repositories not loading classes properly
Date Fri, 14 May 1999 19:05:17 GMT

>Number:         4414
>Category:       mod_jserv
>Synopsis:       repositories not loading classes properly
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    jserv
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Fri May 14 12:10:01 PDT 1999
>Last-Modified:
>Originator:     c5l5imjqdie2ozplluc5@lpwa.com
>Organization:
apache
>Release:        Apache 1.3.6 JServ 1.0b4
>Environment:
Win NT, IBM Java 1.1.7B, Sun JDK 1.2.1
>Description:
Playing with Oracle8i EJB's and Oracle JDeveloper 2.0 sample program 'acmevideo'

Placed jar file only on repositories line,
it would find the base class, but would throw a classnotfound exception later on
when it tried to load a class dynamically.
adding the Jar File to the wrappers.classpath fixed the problem

maybe repositries are not placed in system classpath???
>How-To-Repeat:
With a machine with Oracle8i/JDeveloper Installed 
(both available off Oracles Technet Site)
maybe loading a class (which is in the repositry jar file) dynamically
>Fix:
add repositries to class path
>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message