www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brad Emerson <b...@emerika.com>
Subject os-windows/4264: Once I enabled a directory index, the icons weren't found
Date Fri, 16 Apr 1999 21:18:18 GMT

>Number:         4264
>Category:       os-windows
>Synopsis:       Once I enabled a directory index, the icons weren't found
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Fri Apr 16 14:20:01 PDT 1999
>Last-Modified:
>Originator:     brad@emerika.com
>Organization:
apache
>Release:        1.3.4
>Environment:
Win NT 4.0
>Description:
Once I enabled a directory index, the icons weren't found.
Looking in the log file I discovered this.

Apache: [Fri Apr 16 14:04:00 1999] [error] [client 205.147.59.28] Filename is not valid: c:/program
files/apache group/apache/icons"text.gif

I changed the line in httpd.conf from:

Alias /icons/ "c:\program files\apache group\apache\icons\"

to:

Alias /icons/ "c:\program files\apache group\apache\icons/"

and it's now working.

Note: I'm not using 1.3.6 because I can't control access with it.  1.3.4 allows plain text
to work in a user file.

That's all.

>How-To-Repeat:
See above
>Fix:
See above
>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message