www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mario Lener <mario.le...@tiscalinet.it>
Subject mod_cgi/4259: Error loading 16 Bit CGI, present from apache release 1.3.0
Date Fri, 16 Apr 1999 09:17:05 GMT

>Number:         4259
>Category:       mod_cgi
>Synopsis:       Error loading 16 Bit CGI, present from apache release 1.3.0
>Confidential:   no
>Severity:       critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Fri Apr 16 02:20:01 PDT 1999
>Last-Modified:
>Originator:     mario.lener@tiscalinet.it
>Organization:
apache
>Release:        1.3.6 Win 32
>Environment:
Windows NT 4.0 SP4
>Description:
The same error i report in your database (#2494 and #2707), still present in release 
1.3.6: reloading a 16 bit CGI (mine are Clipper EXE), report this error:

[Fri Apr 16 09:30:48 1999] [error] [client 192.168.0.12] (2)No such file or directory: couldn't
spawn child process: c:/internet/apache/cgi-bin/test2.exe

The file TEST2.EXE is present in /cgi-bin/ directory, and with 32 bit CGI the server works
fine...
>How-To-Repeat:
I can send a 16 bit CGI to replicate the problem.
>Fix:
Yes: look at...

ftp://ftp.mhs.ch/pub/apache-mhz

Yoo can find a patch that solve the bug on 1.3.1 release.
>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message