www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Godmar Back <gb...@marker.cs.utah.edu>
Subject Re: general/4219: JServ1.0b3 does not build: only compiles Hello.java
Date Mon, 12 Apr 1999 06:10:01 GMT
The following reply was made to PR general/4219; it has been noted by GNATS.

From: Godmar Back <gback@marker.cs.utah.edu>
To: gback@cs.utah.edu (Godmar Back)
Cc: gback@cs.utah.edu, apbugs@hyperreal.org, apache-bugdb@apache.org
Subject: Re: general/4219: JServ1.0b3 does not build: only compiles Hello.java
Date: Mon, 12 Apr 1999 00:02:37 -0600 (MDT)

 Now that I was finally able to run the sample servlet, here's
 a bit more feedback you may or may not find useful:
 
 First I should mention that I'm using Kaffe as my JVM.
 Therefore,
 wrapper.classpath=@JDK_CLASSES@
 
 produced this
 wrapper.classpath=
 
 (I assume because I didn't define JDK_HOME?) 
 which in turn made JServ crash like so.
 [11/04/1999 23:46:22:246] (EMERGENCY) Error initializing protocols
 [11/04/1999 23:48:54:736] (ERROR) wrapper: file /opt/Apache-JServ-1.0b3/example/jserv.properties
(line 53) wrapper.classpath must be called with a parameter
 [11/04/1999 23:48:54:737] (ERROR) an error returned initializing protocol "wrapper"
 [11/04/1999 23:48:54:737] (ERROR) in init all protocols "wrapper" returned an error
 [11/04/1999 23:48:54:737] (EMERGENCY) Error initializing protocols
 
 You may be able to fix this with something like
 @HAVE_JDK_CLASSES@wrapper.classpath=@JDK_CLASSES@
 and set HAVE_JDK_CLASSES accordingly.
 
 Secondly, in examples/jserv.conf.in, this line is wrong:
 
 @LOAD_OR_NOT@LoadModule jserv_module libexec/mod_jserv.so
 
 It does not take the $prefix and $exec_prefix variables into
 account.  After make install, mod_jserv.so ended up in 
 $prefix/lib/mod_jserv.so for me.  Note that I specified an alternate
 location with --prefix when configuring.
 Unfortunately, I don't know how to fix this easily.
 
 	- Godmar
 

Mime
View raw message