www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From xm ...@geekmafia.dynip.com>
Subject os-windows/4114: http authentication has broken from 1.3.4
Date Wed, 24 Mar 1999 19:50:50 GMT

>Number:         4114
>Category:       os-windows
>Synopsis:       http authentication has broken from 1.3.4
>Confidential:   no
>Severity:       serious
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Wed Mar 24 13:10:01 PST 1999
>Last-Modified:
>Originator:     xm@geekmafia.dynip.com
>Organization:
apache
>Release:        1.3.6
>Environment:
Win98. Default Binary Distro
>Description:
it worked under 1.3.4 (plaintext passwords) but now it won't let people through..

did you impliment crypt?
I tried with crypted pws but it to failed.
the crypted pws checked out too
>How-To-Repeat:
upgrade to 1.3.6 
>Fix:
go back to the 1.3.4 implimentation
>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message