www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject RE: general/3724: Frequently receiving error 'Server Returned an Invalid Response' in Internet Explorer or 'Server returned no data' in N e tscape
Date Wed, 27 Jan 1999 19:00:01 GMT
The following reply was made to PR general/3724; it has been noted by GNATS.

From: Marc Slemko <marcs@znep.com>
To: "Thomas, Chad A." <cthomas@iupui.edu>
Cc: "'apbugs@Apache.Org'" <apbugs@apache.org>
Subject: RE: general/3724: Frequently receiving error 'Server Returned an  
  Invalid Response' in Internet Explorer or 'Server returned no data' in  N
 e tscape
Date: Wed, 27 Jan 1999 11:01:06 -0800 (PST)

 On Wed, 27 Jan 1999, Thomas, Chad A. wrote:
 
 > I am currently undergoing extensive development of this machine and cannot
 > afford to run without mod_perl. I may be able to test in a few weeks.
 
 This sounds a lot like it would be a mod_perl issue to me.
 
 > 
 > Lately, the problem has only happened first thing in the morning and then
 > has been fine the rest of the day. Could it be caused by the server
 > processes being idle to long? If I click reload about 5 or 6 times, the
 > error message eventually goes away. 
 
 I am no mod_perl expert, but I have certainly heard of various things like
 this happening with mod_perl in certain situations.
 
 > 
 > > ----------
 > > From: 	Marc Slemko[SMTP:marcs@znep.com]
 > > Sent: 	Tuesday, January 26, 1999 12:38 AM
 > > To: 	Thomas, Chad A.
 > > Cc: 	'apbugs@Apache.Org'
 > > Subject: 	RE: general/3724: Frequently receiving error 'Server
 > > Returned an   Invalid Response' in Internet Explorer or 'Server returned
 > > no data' in N e tscape
 > > 
 > > On Mon, 25 Jan 1999, Thomas, Chad A. wrote:
 > > 
 > > > Still experiencing problems after upgrading to Apache 1.3.4 and mod_perl
 > > > 1.17.
 > > 
 > > Once again, does the same thing happen WITHOUT mod_perl compiled into the
 > > server.
 > > 
 > 
 

Mime
View raw message