www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Thomas, Chad A." <ctho...@iupui.edu>
Subject RE: general/3724: Frequently receiving error 'Server Returned an Invalid Response' in Internet Explorer or 'Server returned no data' in N e tscape
Date Mon, 25 Jan 1999 13:20:00 GMT
The following reply was made to PR general/3724; it has been noted by GNATS.

From: "Thomas, Chad A." <cthomas@iupui.edu>
To: "'Marc Slemko'" <marcs@znep.com>
Cc: "'apbugs@Apache.Org'" <apbugs@apache.org>
Subject: RE: general/3724: Frequently receiving error 'Server Returned an 
	 Invalid Response' in Internet Explorer or 'Server returned no data' in N
	e tscape
Date: Mon, 25 Jan 1999 08:15:32 -0500

 Still experiencing problems after upgrading to Apache 1.3.4 and mod_perl
 1.17.
 
 > ----------
 > From: 	Thomas, Chad A.
 > Sent: 	Friday, January 22, 1999 1:40 PM
 > To: 	'Marc Slemko'
 > Cc: 	'apbugs@Apache.Org'
 > Subject: 	RE: general/3724: Frequently receiving error 'Server
 > Returned an  Invalid Response' in Internet Explorer or 'Server returned no
 > data' in Ne tscape
 > 
 > 	Are you using mod_perl or not?  Your original message indicated you
 > were,
 > 	but it isn't here...
 > 
 > That list was from an incorrect Configuration file.
 > Look at http://atlantis.uits.iupui.edu/server-info
 > 
 > 	Please try 1.3.4 with only distributed modules.
 > 
 > mod_perl is the only no-distributed module I am using.
 > I am compiling 1.3.4 right now.
 > 	  
 > 	Are you absolutely sure it still happens if you use mod_auth (ie.
 > 	AuthUserFile) for authentication?
 > 
 > Yes.
 > 
 > 	Are you sure there are no proxy servers, etc. between your clients
 > and the
 > 	server?
 > 
 > Yes.
 > 

Mime
View raw message