www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Charles Balke <t...@mbnt.net>
Subject general/3704: Undefined symbol error.
Date Sun, 17 Jan 1999 20:50:56 GMT

>Number:         3704
>Category:       general
>Synopsis:       Undefined symbol error.
>Confidential:   no
>Severity:       serious
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Sun Jan 17 14:10:00 PST 1999
>Last-Modified:
>Originator:     tesh@mbnt.net
>Organization:
apache
>Release:        1.3.2 / 1.3.3
>Environment:
FreeBSD 3.0 release 3.0 #0 Oct 17 98 gcc
Dual PII 300 128M mem 8G hd 
>Description:
using:  ./configure --verbose --prefix=/usr/local/apachefp \
--enable-module=most \
--enable-shared=max <enter>
make
make install
Everything is fine up to this point. Apache compiles without errors.
Now using /usr/local/apachefp/sbin/apachectl start
Every module gets an undefined symbol error. ie:
mod_env.so undefined symbol "ap_palloc" or
mod_log_confic.so undefined symbol "ap_table_get"
and Apache will not start.
After I have commented out every module in the httpd.conf then Apache will start.
I am trying to get the modules to work so I can use the Frontpage extentions.
It even gets mod_frontpage.so undefined symbol "ap_pstrcat"
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message