www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Dillon <webmas...@mlcreations.com>
Subject general/3438: Configuration scripts not working
Date Sat, 21 Nov 1998 13:33:45 GMT

>Number:         3438
>Category:       general
>Synopsis:       Configuration scripts not working
>Confidential:   no
>Severity:       serious
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Sat Nov 21 05:40:00 PST 1998
>Last-Modified:
>Originator:     webmaster@mlcreations.com
>Organization:
apache
>Release:        1.3.3
>Environment:
Red Hat Linux on Pentium Machine
>Description:
I've attemtped to upgrade my apache to a couple newer versions but each one does the exact
same thing.

I run the ./Configure script and it creates nearly blank Makefiles in all the directories
except the main Makefile.

All the others just have the note at the top that is commented out and contain nothing else.
And of course running Make doesn't work then either. It just says no target

Whats going on with the configure script? Whyw ould it create these blank makefiles? I really
need to update ebcause I need the mod_auth_dbm and db mod's compiled in but I cant get those
without this being fixed.

Can you either let me know or make a binary with those mods already in it?
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message