www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hitesh Tailor <hit...@ti.com>
Subject general/3263: <!--#exec cgi="/cgi-bin/{script.name} --> No longer work.
Date Wed, 21 Oct 1998 16:51:25 GMT

>Number:         3263
>Category:       general
>Synopsis:       <!--#exec cgi="/cgi-bin/{script.name} -->  No longer work.
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Wed Oct 21 11:10:01 PDT 1998
>Last-Modified:
>Originator:     hitesh@ti.com
>Organization:
apache
>Release:        1.3.1
>Environment:
HPUX 10.20
HPUX ANSI C Compiler 
>Description:
Following command within HTML code use to work fine before I upgrade apache
from 1.1 to 1.3.1. 
  
    <!--#exec cgi="/cgi-bin/{script.name} -->

Is this still supported ? If it is supported then how can I fixed this problem.

Thanks
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message