www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject Re: os-windows/3234: Finished installing, apache starts server.... STOPS RUNNING
Date Mon, 19 Oct 1998 07:10:01 GMT
The following reply was made to PR os-windows/3234; it has been noted by GNATS.

From: Marc Slemko <marcs@znep.com>
To: Jeroen Reijling <J.Reijling@cable.A2000.nl>
Cc: Apache bugs database <apbugs@apache.org>
Subject: Re: os-windows/3234: Finished installing, apache starts server....
 STOPS RUNNING
Date: Mon, 19 Oct 1998 00:06:19 -0700 (PDT)

 On Mon, 19 Oct 1998, Jeroen Reijling wrote:
 
 > I've installed all the software, version 1.3.3.
 > But when I'm trying to run the software a MS-dos prompt appears but nothing
 > else...
 
 Again, read the error log.
 
 > 
 > >[In order for any reply to be added to the PR database, ]
 > >[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
 > >[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
 > >[automatically because of the potential for mail loops. ]
 > >[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
 > >[nored unless you are responding to an explicit request ]
 > >[from a developer.                                      ]
 > >[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]
 > >
 > >
 > >Synopsis: Finished installing, apache starts server.... STOPS RUNNING
 > >
 > >State-Changed-From-To: open-closed
 > >State-Changed-By: marc
 > >State-Changed-When: Sun Oct 18 13:45:52 PDT 1998
 > >State-Changed-Why:
 > >Read the error log and try starting it manually from a
 > >DOS window to see if it is giving any errors before
 > >exiting.  Then listen to what those errors in the log
 > >or printed out are and fix them.
 > 
 > >
 > 
 > 
 > 
 

Mime
View raw message