www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From richard thit <rt...@telstra.com.au>
Subject mod_auth-any/3225: remote_user not set from form created by another cgi script
Date Fri, 16 Oct 1998 06:10:33 GMT

>Number:         3225
>Category:       mod_auth-any
>Synopsis:       remote_user not set from form created by another cgi script
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Thu Oct 15 23:20:01 PDT 1998
>Last-Modified:
>Originator:     rthit@telstra.com.au
>Organization:
apache
>Release:        1.3.1
>Environment:
solaris 2.6
>Description:
The env variables REMOTE_USER/AUTG_TYPE are set when running a cgi script from within a protected
directory.

I have noticed that this usually works fine except in the case where the cgi script is executed
from a page that has itself been created by another cgi script.

Under this situation the variables are not set.

Is this normal or a bug?
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message