www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ralf S. Engelschall" <...@engelschall.com>
Subject Re: general/3032: adding mod_proxy does not copy mod_proxy.h
Date Tue, 22 Sep 1998 06:20:01 GMT
The following reply was made to PR general/3032; it has been noted by GNATS.

From: "Ralf S. Engelschall" <rse@engelschall.com>
To: ajos1@onion.demon.co.uk
Cc: apbugs@apache.org
Subject: Re: general/3032: adding mod_proxy does not copy mod_proxy.h
Date: Tue, 22 Sep 1998 08:09:13 +0200

 In article <19980920221001.731.qmail@hyperreal.org> you wrote:
 
 >  Sorry for that simple mistake...... I did try enable... but from this entry I
 >  used --enable-module=web_proxy and not  --enable-module=proxy
 >  based upon the entry below:
 >  
 >       Miscellaneous
 >        (+) mod_imap ......... Server-side Image Map support
 >        (-) mod_proxy ........ Caching Proxy Module (HTTP, HTTPS, FTP)
 
 Please read the docs more carefully: The header of this table
 explicitly says:
 
 |      `so' and `mmap_static'). For a compact overview of available modules see
 | 	      the following list (remove the `mod_' prefix to get the NAME).
 |      _________________________________________________________________________
 |      LIST OF AVAILABLE MODULES
 | 	    :
 
 i.e. it makes clear that you have to remove the mod_ prefix to get
 the NAME in --enable-module=NAME.
 
                                        Ralf S. Engelschall
                                        rse@engelschall.com
                                        www.engelschall.com

Mime
View raw message