www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From r..@apache.org
Subject Re: general/2949: no domain and multiple search's in resolv.conf errors the ./configure script
Date Thu, 10 Sep 1998 07:47:14 GMT
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]


Synopsis: no domain and multiple search's in resolv.conf errors the ./configure script

State-Changed-From-To: open-closed
State-Changed-By: rse
State-Changed-When: Thu Sep 10 00:47:13 PDT 1998
State-Changed-Why:
This is already fixed for Apache 1.3.2 where we now
use a more robust src/helpers/buildinfo.sh script.
It currently contains :

        if [ ".$domainname" = . ]; then
            domainname="`egrep '^[  ]*search' /etc/resolv.conf | head -1 |\
                         sed -e 's/.*search//' \
                             -e 's/^[   ]*//' -e 's/^ *//' -e 's/^  *//' \
                             -e 's/ .*//' -e 's/    .*//' \
                             -e 's/^\.//' -e 's/^/./' |\
                         awk '{ printf("%s", $1); }'`"
        fi

And the "head -1" above has the same effect than your sed "1q"
command. But nevertheless thanks for your feedback.


Mime
View raw message