www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject RE: os-windows/2952: Apache won't start as service whenVirtualHost is used (fwd)
Date Sun, 06 Sep 1998 00:10:00 GMT
The following reply was made to PR os-windows/2952; it has been noted by GNATS.

From: Marc Slemko <marcs@znep.com>
To: apbugs@apache.org
Cc:  Subject: RE: os-windows/2952: Apache won't start as service whenVirtualHost
 is used (fwd)
Date: Sat, 5 Sep 1998 17:03:36 -0700 (PDT)

 ---------- Forwarded message ----------
 Date: Fri, 4 Sep 1998 22:12:24 -0700
 From: Guy Smith <guys@home.net>
 To: 'Marc Slemko' <marcs@znep.com>
 Subject: RE: os-windows/2952: Apache won't start as service whenVirtualHost is
     used
 
 Thanks for the reply.  My DNS server entries were botched up, but the local cache was allowing
me to access the local web server OK.  With luck (and the 12 hour refresh) the DNS entry will
be back (assuming I haven't fat fingered something else).
 
 The basic symptom though (Apache stopping at start-up as a service and not an application)
still holds.  It starts as a service when VirualHost is not in use, but crashes as a service
when it is.  If it were a DNS issue, I would think it would affect bot h.
 
 -----Original Message-----
 From:	Marc Slemko [SMTP:marcs@znep.com]
 Sent:	Thursday, September 03, 1998 9:26 PM
 To:	Guy Smith
 Cc:	apbugs@hyperreal.org
 Subject:	Re: os-windows/2952: Apache won't start as service whenVirtualHost is used
 
 On 4 Sep 1998, Guy Smith wrote:
 
 > My section of http.conf for redirecting to a web follows:
 > 
 > NameVirtualHost 24.1.86.37
 > 
 > <VirtualHost www.natpulse.com>
 > #ServerAdmin guys@home.net
 > #ServerName www.natpulse.com
 > DocumentRoot "c:/FrontPage Webs/Content/natpulse"
 > #ErrorLog logs/natpulse-error.log
 > #TransferLog logs/natpulse-access.log
 
 Erm... www.natpulse.com doesn't exist, doesn't have a DNS entry, etc.
 what do you expect it to do?
 
 

Mime
View raw message