www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From John Lloyd <webmas...@epost.co.uk>
Subject os-windows/2887: Requested URL was not found on this server problem only with WINDOWS!!!
Date Fri, 21 Aug 1998 11:34:14 GMT

>Number:         2887
>Category:       os-windows
>Synopsis:       Requested URL was not found on this server problem only with WINDOWS!!!
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Fri Aug 21 04:40:00 PDT 1998
>Last-Modified:
>Originator:     webmaster@epost.co.uk
>Organization:
apache
>Release:        
>Environment:
Windows NT, Windows 95 & Windows 98
>Description:
I've got a CGI which is running on another Apache server, which when a form is submitted from
our usuaul web site it then goes to this site to run the CGI.
But unfortunatelty, it doesn't work with windows platforms, coming up with the error message
'Requested URL was not found on this server'

IT works fine on Macs, Unix and also even using Lynx web browser just not on Netscape and
IE4 with windows.

Can anyone help?

Regards

John
>How-To-Repeat:
Try http://property.epost.co.uk/ goto the letting search and type in clifton in the area to
search by.

Then it will work or not depending on the platform used.

Thanks
>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message