www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tobias Ander <tobias.an...@amiga-cg.se>
Subject other/2882: UseCanonicalName off doesn't work when accessing cgi's from SSI documents?
Date Thu, 20 Aug 1998 14:33:21 GMT

>Number:         2882
>Category:       other
>Synopsis:       UseCanonicalName off  doesn't work when accessing cgi's from SSI documents?
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Thu Aug 20 07:40:00 PDT 1998
>Last-Modified:
>Originator:     tobias.ander@amiga-cg.se
>Organization:
apache
>Release:        1.3b5 Amiga
>Environment:
Amiga Os 3.0 , Ixemul.library v 47.3
>Description:
When you access a cgi directly the  "UseCanonicalName off" function works gr8. But when you
access the cgi from a ssi document it uses the original Servername specified in httpd.conf.

>How-To-Repeat:
it works great with: http://ns.amiga.tm/cgi-bin/test-cgi
but when you access http://ns.amiga.tm/test.shtml it does'nt work.
test.shtml just loads /cgi-bin/test-cgi
>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]
[If you do not include this Cc, your reply may be ig-   ]
[nored unless you are responding to an explicit request ]
[from a developer.                                      ]
[Reply only with text; DO NOT SEND ATTACHMENTS!         ]




Mime
View raw message